22-05-08

Mijn dikke vriend.

Je kent ze vast wel: de videoclips waar een danser(es) in een soort box danst en dankzij effects en montage met alle ledematen op alle zijkanten ondersteboven en zijdelings kan wandelen/staan/hurken/zitten e.d.


Ik kan dat van nature, heb ik vandaag ontdekt.


Onze lift is, naast de vermoeiende trap, een handig vervoermiddel om van de gelijkvloers tot de 4e verdieping op en neer te sjezen. 's Ochtends in alle haast heb ik welgeteld zo'n 20 seconden om eventueel: veters te knopen, hoofdtelefoon van MP3 speler op kop te zetten, staartje in haar te maken, jas dicht te knopen, gezichtskraters van dichtbij te observeren (danku grote spiegel), of gewoon 20 seconden om op adem te komen.


Echter, daarstraks bij het in de lift stappen werd ik nog nét voordat de lift sloot vergezeld door een vette, luidruchtige bromvlieg. Die 20 seconden hebben nog nooit zo lang geduurd, ondanks de work-out.
Lift is zo'n dikke anderhalve vierkante meter groot. Maar echt wel meeeeeters te klein met zo'n beestje erbij!
Ik maakte evenveel schijnbewegingen als mijn belager in kwestie, heb alle hoeken (4! jaja) van de lift gezien, op en neer gesprongen zodat de lift eigenlijk vrij eng begon te stokken, mijn eigen lijf op en neer getild met behulp van de railing, sprongen gemaakt van 360°, met mijn armen mijn hoofd beschermd, geluiden gemaakt waarvan ik niet wist dat ik die kon maken en uiteindelijk bij aankomst aan de gelijkvloers uit die lift geracet, snel maar niet snel genoeg want beestje haalde me zelfs nog in tot aan de buitendeur.


Zó doen die dansers dat dus! ...


x

19:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Best wel lollig, en tenslotte, 't is maar een vliegje... :-)

In ieder geval heb je je ochtend'gymnastiek' wel gehad blijkbaar... :-)

Take care x

Gepost door: Vincent | 22-05-08

haha, forseti toch :D

Dat je nu nog zo'n dingen zou uithalen mocht een wesp of een bij zijn,dan zou ik het misschien nog enigzinds snappen... maar voor een bromvlieg? :D hihi :D Grappig, en schattig tegelijk :)

groet en kus,
vermoeide Tom

Gepost door: Tom | 22-05-08

Inderdaad, bij ons wordt tijdens de dansles een massale kolonie bromvliegen op ons afgeschoten in het lokaal :-D That's the spirit! :-D

En ja hoor: plannetje afgedrukt, bergen beklommen, bureau bereikt :-) Zonder bromvliegen (een minimale workout dus) ;-)

Gepost door: Trits | 23-05-08

Bromvlieginvasie :-) :-), als je het zo leest, kan ik het me echt voorstellen. Het lijkt zo een tafereel uit een film.
Het is echt lastig als je zo'n beesten in je buurt hebt en zeker als de plaats al beperkt is.
Mss moet je int vervolg een vliegenmepper meenemen naar het werk ;-).

Was een leuke post

grzzz

Milamber

PS: die titel dat ik als reactie gegeven heb, heeft niks te maken met inhoud ervan, maar ik vond het gewoon een leuk woord dat in me opkwam :-).

Gepost door: Milamber | 24-05-08

Hmh, mits ik een 'beetje' leid aan fladderangst, snap ik je frustratie heel heel goed! nu, bij mij zijn het niet zo zeer vliegen da me storen of bang maken ofzo, maar zet geen parkiet in mijn buurt want ik loop, net zoals jij', de muren op!!!
Nog veel succes met het blokken he zoet,
i duim for you!

Kusje

Gepost door: Empress | 25-05-08

Ooooh een filmpje van Alfred J. Kwak! Ben volledig ontroerd! *dept traantjes weg* die goede oude tijd!

Tjonge jonge, een BROMvlieg! Ik begrijp nog steeds niet waarom er deze benaming aan is gegeven eigenlijk, ooit al een vlieg gezien die enkel 'BROM' zegt als ie voorbij vliegt?! Neenee, dat bestaat niet, het is een 'bzz-vlieg'. En trouwens, die bzz-vlieg was bijzonder goed opgevoed aangezien ie netjes de lift nam. Die vlieg was ook net wakker, moet ie toch niet de trap nemen zeker! De reden dat ie jou zo snel voor was, toen je eenmaal beneden was, was omdat ie anders zn bus zou hebben gemist. Of waar denk jij anders dat de BuZZZZy-pas voor staat?!
Respect voor 't vliegje dus! *bravo* En misschien moet je op Skynetblogs eens verder zoeken, wie weet heeft Meneer Bzzz wel een gelijkaardige blog over JOU. Wat deed JIJ op dat moment in die lift? Waarom deed je zo van die ongecontroleerde, duidelijk niet ingestudeerde bewegingen?! Aha!

Maar, we begrijpen je situatie.. het zal niet makkelijk zijn geweest. Zo claustrofobisch en dan nog eens zo'n giga-beest erbij.. Je zou voor minder met je neus tegen de lift-wand plakken!

Wat hou ik toch van die immense fantasie! :D
Liefie, gju aar won hell of é best vrend, Nasdrovjen!!


Gepost door: Miss Amaretto | 25-05-08

De commentaren zijn gesloten.