08-05-08

"Goeiedag!" ;-)"De week van de goeiedag" wordt langs alle kanten naar mijne kop gesmeten. Vind het wel een leuk initiatief, maar uiteindelijk horen we er over 2 weken toch niets meer van ofzo. Nu goed, het zonnetje doet veel met een mens (tan tan tan!), zoals een vrolijke gemoedstoestand. Waarom dan niet eens deelnemen aan de "Week van de goeiedag", dacht ik in mezelf op weg naar den Aldi. Misschien is die 25 000 euro wel voor mij,...
FPF1583~Everybody-Affiches

Al wandelend met mijn bomma-boodschappenkarretje
(Uhu, ik ben een jonge meid die boodschappen doet met een bommakarretje. Voilà, 't is eruit, enfin, ik trek me er niets van aan, maar voetgangers bekijken me wel bizar wanneer ik met twee handen aan m'n overvol karretje trek om het over de stoeprand te krijgen. Ik denk dat het niet 'hip' is, dat het cooler is om 10 euro te spenderen aan parking..), zonnebril en met MP3-speler op, liep ik rustig naar den Aldi en zei ik goedendag tegen iedereen die het al dan niet wou horen (nuja, tegen 3 man in totaal). Ik vond het wel lollig, zeker wanneer ik een zuurpruim tegenkwam. Wat het effect was? Geen flauw idee, MP3-speler kreeg voorrang (nèhèhè). Ik geniet er zelf ook altijd van wanneer iemand me een goeiedag wenst wanneer ik in de stad rondloop, dan heb je weer wat denkstof de eerstvolgende minuten ("Hé wat een fijne mens, wat zou hij/zij gedacht hebben? Zou ie dat tegen iedereen zeggen? Misschien is hij eigenlijk wel van 't lotteke getikt,.. Ach nee, die mens was gewoon vriendelijk!")  maar meestal is hier een "goeiedag" in 't stad met andere bedoelingen.

Den Aldi is trouwens niet meer wat het geweest was:
kippenworsten op, geen mayonaise (wel mayonaise met citroen, I mean, common'?), geen ravioli, aluminiumpapier ligt te verstopt (Ik belde onlangs even naar klasgenoot die hier ook op kot zat om te vragen of zij misschien het aluminiumpapier in den Aldi wist liggen, blijkt dat ze niet eens wist dat er hier een Aldi was, Aldi ligt dus ook te verstopt), karretje rijdt liever tegen andere klanten dan rechtdoor, parkeerplaats voor m'n eigen bomma-boodschappenkarretje is bedolven onder spinnenwebben, 17 verschillende chipssoorten maar geen kroepoek, sneetjes kaas zijn zodanig verpakt dat je bijna zou denken dat het platgeduwde bananen zijn, kassiersters zijn nors en gebrainwashed van de constante 'blieeep', maar hé, feit dat de rijstwafels met chocolade terug zijn van weggeweest maakt veel goed.
Ohja, wat die wijsheidstanden betreft: omdat ik teveel last heb van die éne die er al wel door is, heb ik toch maar besloten om ze er zo snel mogelijk uit te laten doen ('trekken' is zo'n eng woord), nog voor de examens dus. Eerst was er een dag gepland om ze alle 4 ineens "weg te doen", maar heb uiteindelijk nog maar eens lastig gedaan en de chirurg terug opgebeld om te vragen of we niet 2x2 konden doen; 2 (waaronder de pijnlijke) voor en 2 na (wanneer ik er zin in heb, gnigni (over 10 jaar ofzo?)) de examens. Jaja, 'k weet het, da's 2x pijn en da's 2x last, maar da's wel de helft zo weinig last voor de examens... + ik hoef niet onder volledige narcose dan. 14 mei is the big day, maar geloof me, dat zullen jullie hier niet vergeten.. Onschuldig


Om hier nog eens iets van swingswing neer te zetten: van onderstaand liedje word ik de laatste dagen ontzettend happy en vrolijk.. 't Is een beetje soft, maar deuntje en tekst... mjaaaaaaah! 
(Hoewel; wat tekst betreft: laten we "girl" anders vervangen door "boy" ;)   )


http://www.youtube.com/watch?v=ftZ0jpYdn70&feature=related


("Embedding disabled by request", dus jullie zullen even moeten doorklikken als jullie het willen beluisteren,...)


Ziezo, ik ga nog een beetje van het zonnetje genieten,... hopelijk doen jullie hetzelfde ;)

KUS
x

14:42 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

Maar den aldi is wel goeiekoop! Toffe skynetblog heb je hier, kzal aan u denken de woensdag ;-)

hope 2 see you soon xxx christophe

Gepost door: christophe | 09-05-08

jah den aldi! Heb er ook een haat-liefde relatie mee
Hehe ik zie u al lopen met u bomma-karreke. Ge bedoelt toch zo een klein dingetje op 2 wielekes met een lang handvat (meestal in karrookesstof)??
LOL + cute
En die fucking aldi-folder é: al 2 keer staan daar van die aantrekkelijke mp3-spelertjes in (ipod shuffle lookalikes) en al 2 keer sta ik daar kweetniehoevroeg in de aldi: wat raadt ge: 2 x 'just' uitverkocht!
I mean, hoe groot moet hunne stock dan niet geweest zijn, euh 4 dooskes???
*frustraties alom*

Maar heb nog een prettige avond jij!!!! mwa mwa
kga een u liedje proberen nu

Gepost door: Maxie | 09-05-08

@Maxie: je moet maar ne keer wat laten weten, hier in den Aldi zijn zo'n spullen meestal nog een stukje vlotter te krijgen! Overigens krijgen we binnenkort van het werk een MP3-speler cadeau ter ere van de 200000e maaier. Als je eens mooi lacht, valt er misschien wel iets te regelen haha :D

@ Forseti: hihi, te grappig! Ik hou enorm van tegenstrijdigheden soms, dus een jonge frisse meid als jij zien met zo'n oma-karretje zou me minstens een glimlach op de mond laten toveren! Ik ben er zelf ook niet vies van hoor. De laatste tijd hou ik er van om mijn Louis Neefs CD redelijk luid af te spelen in mijn wagen, en dan zo op het gemak door een stadscentrum cruisen. Fantastisch! Levert ook heel wat verraste en lachende gezichten op, en het zet alle Johnnies met hun Halfords-bespoilerde Golf ook meteen flink te kakken! Twee vliegen in één klap ;)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 09-05-08

Indeed Maxie, da's echt vaak,.. Dan sta je daar eens op tijd :) Awel, dat karreke is over het algemeen bordeaux, en op de flap van die karookes met groen. 't Is wel een luxekarreke!

Tom, blij dat er dan toch nog iemand 'gecharmeerd' zou zijn :) Ik denk dat ik het ook wel een pretje zou vinden als ik johnnys de loef af zou steken met mijne muziek, waha ;)
Bij mij zou Vaya Con Dios dan opstaan!

Fijne hete dag! x

Gepost door: Forseti | 10-05-08

diene gast van in u liedje diene lijkt keigoed op thomas de soete van stubru!! Ik dacht dus eerst dat het een grapke was ofzo tot ik naar de comments keek en doorhad dat het echt was :p

é ge hebt krulletjes in u haar precies, dat was toch ni voorheen?

DADA

Gepost door: Maxie | 10-05-08

Maxie, nu je 't zegt, hij heeft er wel iets van weg ;)

Die krulletjes,.. goh ja, da's natuurlijk en enkel te zien wanneer ik geen tijd/zin heb om het te stijlen... zoals dezer dagen :)

kus x

Gepost door: Forseti | 10-05-08

Zoen x

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 12-05-08

hey,

ja, ik weet niet waar ons liefste Miss S. naartoe is. Ze had nog een blogje geschreven, kheb er nog op gereageerd, en even later op de avond geraakte ik er niet meer op. Ze heeft waarschijnlijk haar blogje verwijderd ofzo. Wel jammer eigenlijk. Kvond het een heel aangenaam en verstandig meissie. She will be missed by ons, hé Forseti? Dus Missy S., als je dit leest: kom zeker terug als je het ziet zitten hé :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 13-05-08

De commentaren zijn gesloten.