05-04-08

Get to know me: the lingerie, the shoes en the feet.Met de gedachte "we gaan eens even het stad in met vrienden" zijn we gisteren-vannacht-vanochtend weer iets te laat in ons bed gekropen.
Met hartsvriendin L., good old peep V. en zijn vriend B. hebben we als het ware de ronde van Antwerp-City gedaan. We zijn een beetje overal en nergens geweest totdat we uiteindelijk (weer) belandden in 't Vervolg tot een dikke 04:00. ("Nee V., ik moet écht nog voor school werken, de volgende keer kunnen we het laat maken!" .... )


Maar goed, daar wou ik het eigenlijk niet over hebben, dit was eerder ter inleiding om even te melden dat mijn poging hier om een deftige blog neer te typen wel eens verstoord kan worden door gebrek aan concentratie en kwakzalverigheid langs mijn kant. Jullie zouden me eigenlijk eens moeten zien hangen in bed op de moment. 't Is niet eens elegant ofzo, of vrouwelijk.


IK wil het eigenlijk hebben over mijn meest heerlijke zwarte pumps van zo'n 2 weekjes oud en de dingen die je ermee meemaakt. Ik vind ze echt uberfantastisch, zelfs wanneer ik even een misstap bega en ondanks dat ze de eerste 2 inloopdagen ver-schrik-ke-lijk veel pijn deden (You'll all know it girls).
Heb zelfs de indruk dat deze schoenen een beetje zoals een indringend parfum zijn wanneer je ergens the room entered. Of misschien wil ik dat denken, maar laat me dat dan ook maar denken.
Alleszinds, ze zijn een boost voor mijn zelfvertrouwen wanneer ik de deur uitga.


Maar vannacht stelden de schatjes me teleur. Tijdens de plaatselijke dansjes in't Vervolg (yes, wat zelfs lukte op pumps!), had ik een beetje de indruk dat my black beauties mijn overstappers de andere kant op wouden brengen. Bij voorkeur naar een plek dat iets hoger gelegen was, zacht was en warm.  
Nuja, ik had m'n lange zwarte kousen aan, dus ik zette hen even aan de kant. Niemand die trouwens zag dat ik op m'n sokken aan't dansen was, heerlijk eigenlijk ("I know something that you don't knoooow").
Ook mijn lingerie spartelde tegen. Maar goed, het is dan ook niet slim om een witte braahh aan te doen als je naar een plek gaat met blacklight (en ik maar denken dat ik wel erg goed in trek was die avond).


Soit, de schoenenkwestie dus. Ik werd onrechtstreeks verplicht om hen weer aan te doen door B. die zijn glas liet vallen. Heb dan nog maar wat lekker gelamed op een kruk, regelmatig checkend of ik genoeg buiten bereik was van de blacklight.
Op terugweg, die godzijdank DROOG was, de shoes even in m'n iets of wat oversized handtas gestoken (dààr is dat handig voor, mannen) en al schaterend met L. aan de arm opgemerkt dat er een gat in de sok zat. Nuja, ik heb eigenlijk altijd wel gaten in mijn sokken, maar bij deze kwam mijn grote rood-gelakte teen piepen. Je moet weten, ik heb echt verschrikkelijk lelijke voeten. Ik ga jullie de details besparen en zal het houden op appelboom-tenen af en toe eens gespijsd met een geurtje. Die rode nagellak zit er eigenlijk enkel ook op om te redden wat er nog te redden valt, ma bon.


Ooh god, hoe ga ik eigenlijk ooit weer aan een lover geraken als ik dit hier allemaal vertel?


Soit, uiteindelijk nog een fijne, dolle en lange avond gehad. Maar les chaussures sexuelles ga ik wel houden voor de avonden waarop ik zéker weet dat het effectief blijft "bij iets te gaan drinken" en niet wéér uitloopt. Of voor de avonden wanneer ik sokken aandoe zonder gaten. Of eigenlijk nog beter: voor de avonden wanneer het weer het toelaat om ze puur natuur te dragen.

xIMAG4387bis

18:21 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

hey hey,

ik ben er nog. Alleen ben ik wat geplaagd door te drukke bezigheden de laatste tijd/avonden. Daardoor staat mijn blogje een heel klein beetje aan de kant de laatste dagen, maar daar komt gauw verandering in!

Donderdag gaan eten met twee zusjes die ik al lang ken en waarmee ik altijd heel goed overeen ben gekomen. Door omstandigheden hebben we elkaar het laatste jaar amper nog gezien. Maar dat hebben we nu weer goedgemaakt en plechtig beloofd dat we het niet meer zo ver zouden laten komen.

Gisteren dan op een heel leuk feestje beland. het begin was vrij matig. Wel goed gegeten met enkele vrienden/vriendinnen en dan naar een zaaltje waar Arsenal een try-out deed voor hun CD. Optreden was gewoontjes. Maar de zaal was veel te laag en de klank werd gedempt door doeken en tapijten enzo. Beetje jammer voor Arsenal, maar goed. Dan bleven we plots over met 3, omdat de rest naar huis ging wegens te moe enzo. Even had ik het kwaad zo rond 0u00, gewoon omdat ik merk dat ik ook steeds vermoeider word de vrijdagavond... maargoed. Toen kwam een DJ op het podium, de platen begonnen te komen zoals ze hoorden. Dan hebben we ons staantafeltje aan de zijkant verlaten en ons in het volk gemengd. Eerst nog wat schuchter bewegen (ja, zo is het altijd bij mij) en dan plots loosgaan. Vooral toen Goose aan hun DJ set begonnen. We zijn niet meer van de dansvloer geraakt haha. Fanstastische avond gehad! En ik die eigenlijk nooit dans, stond ruim 4 uur op de dansvloer. Ja, als ik er in ben, dan ben ik er ook meteen goed in. En gelijk waar ik ook stond, steeds kwam er een meisje toevallig naast me dansen. Ze was knap, maar ze was ook wat dronken denk ik. En dan ben ik niet mans genoeg om daar misbruik van te maken. Alhoewel, dat is een voordeel denk ik, geen nadeel. Niet? :) Maargoed, een andere jongen heeft dat dan maar gedaan. Het arm kind... :)

Maar kijk, ik moet het kort maken, want ik vertrek zo meteen weer. Een onnoemelijk klein festivalletje gaan doen. Maar Triggerfinger speelt er en het is 5 euro entree... En daarna nog Janez Detd en Dirk Stoops. Maar vooral Triggerfinger! Triggerfinger! Kbedoel, als ik mezelf haast bewusteloos sla op mijn stuur tijdens het headbangen op de autostrade, zoals eerder deze week, dan mag je wel zeggen dat ik hun nieuwe CD uit-ste-kend vind. En live zijn ze zowaar nog beter. Woehoe!

Dansen op je kousen... Ben ik onnozel als ik zeg dat ik dat om één of andere reden enorm vrouwelijk en schattig vind? :)

lieve groet en kus,
Tom

ps: werken voor school mag, genieten van je leven MOET! Tot gauw x

Gepost door: Tom | 05-04-08

We zijn hartsvriendinnen, we zijn soulmates, we zijn elkaars vertrouwenspersoon, we zijn zusjes!

Het was gisteren weer een fan-tas-tische avond! Veel gelachen, nog veel meer gedanst, maar vooral nog véél meer gedronken! haha Geslaagd was ie wel!
Jij, wankelend met je gat-in-sokken over de Antwerpse straten, terwijl je mn arm vasthoudt, ik die met mn gsm het nummer 112 al klaar heb voor als er iemand toch eens 'abnormaal' tegen ons zou beginnen doen, je weet maar nooit!

We zaten werkelijk overal deze nacht. Van Zuiderse tot Irish Pubs, van Tapas tot Verse Friet! Lekkerrr...

Een aantal van die naieve wijven die zonder boe of ba geloofden dat we alle 4 broers en zussen waren! Hallo, wij zijn de familie Von Trapp niet!! Maar goed, het was wel enorm hilarisch te weten dat er nóg simpelere mensen bestaan als ikzelf.. haha *knipoog*

Ik ben nog een beetje 'ver-van-helder' op dit moment, maar zodra ik er weer helemaal bij ben, kom ik weer een oprechte reactie plaatsen, met meer gebeurtenissen van afgelopen nacht! Hij was zo fijn..

Slappe lach, geknor tijdens het lachen, waterende oogjes tijdens de schaterlach, allerlei spastische been- en armbewegingen tijdens onze imitaties en vertellingen.. ooooh, dáár doen we het voor, lieve vriendin!!

We bleven geven, ondanks de muziek niet helemaal onze smaak was.. haha en dan had je die blikken moeten zien, hahaha...

!! I LOVE YOU !!

Gepost door: Miss Amaretto aka je zus ;) | 05-04-08

pfieus, mijn voeten zijn ook naar de zak... :) Vandaag weer heeltijd over en weer moeten lopen op het werk, en morgen terug...

morgen schrijf ik een blog, beloofd! Als je een thema weet, laat maar horen :) Niks is te gek, ik schrijf er iets over :)

groet en x,
Tom

Gepost door: Tom | 07-04-08

trouwens, wat doen die appelbomen daar voor Marilyn? ;)

Gepost door: Tom | 07-04-08

Vriendin, wij zijn ndríngend uit op een verse blog van jou!! Wat is dat toch met jou schrijfinspiratie, are you falling down or something?!

Ik ben allergisch aan mijn pc denk ik. Vanaf ik mij achter mn schermpje zette, ben ik continu beginnen niezen, 't is werkelijk vreselijk hoe zo'n pc-virus kan overslaan op een mens!!

HATSJIE !! *gezondheid*

love uuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gepost door: Miss Amaretto | 08-04-08

die "ndringend" is géén schrijffout, 't is dat ik weer zo'n opkomend niesgevoel kreeg...
je begrijpt mn situatie wel ;)

Gepost door: miss amaretto | 08-04-08

(wow 3 reacties in nog geen 2 minuten, me fast girl haha)

Trouwens Miss Forseti aka Miss Blanche, ik denk niet dat Tom met appelbomen jou voeten bedoelde, maar eerder de linkszichtbare stickers die op je muur plakken.. aangezien dát bladeren = bomen zijn..

Wat zijn we slim.. *draait ogen* hihi
BESOS

Gepost door: miss amaretto | 08-04-08

Jaja my dear Chicka, wrijf het er nog is in dat ik enkel tijd heb voor schoolwerk :p

Mss dacht Tom dat het appelboomstickers waren? :-D

x

Gepost door: Forseti | 08-04-08

het was een soort metafoor voor de steeds maar groeiende ongelijkheid in de wereld... ofzo ? :D

Als je deze niet gelooft, vertel ik wel een andere ;)

groet,
Tom

ps: miss amaretto heeft gelijk hé! Bloggen verdorie (hoor mij, ik heb zelf 10 dagen stilgelegen ;) )

Gepost door: Tom | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.