03-04-08

De dubbelzinnige & tegenstrijdige blog, nu ik 'm zo overlees.

Als vrouwelijke single heb je het niet gemakkelijk dezer dagen, heb ik bedacht.


Een vrijgezelle man die vele (puur vriendschappelijke) vriendinnen heeft, krijgt meestal de complimenten dat hij gevoelig is (want hij kan toch zo goed praten met zijn vriendinnen, en hen begrijpen) dat hij toch zo'n aangenaam gezelschap is, dat hij sociaal is, dat hij 'leuk' is zonder bijbedoelingen. Etc.. etc..
Maar wanneer een vrouw als vrijgezel (te)veel mannelijke vrienden krijgt... Zij krijgt dan vaak eerder een beoordeling die meer naar het losbandige, hoerige, speelserige gaat.


Is toch gek?


Zo had ik gisteravond ook even twijfels om nog in te gaan op klasgenoot N. zijn voorstel om mee de stad in te trekken. N. ging er zijn, net zoals klasgenoten S., R., M., D., en blijkbaar nog twee vrienden (B. & Y.) van N.
Ik moest even tellen. Dat was 7x testosteron. 
H. en G., de ladies aan wie ook gevraagd werd om mee te gaan, konden niet.


Dilemma: langs de ene kant had ik nog wel zin in een stapje in de wereld, langs de andere kant: om daar als enigste griet tussen te hangen en wetende dat die mannen er nogal een feestje van kunnen bouwen... 
Knoop doorgehakt: ik ga mee. N. heeft een grote overtuigingskracht en ik woon op 10 minuutjes stappen van het uitgaanscentrum, dus kon eigenlijk ten alle tijden naar huis when necessary.


Toch voelde ik me op sommige momenten maar even bizar. Ik zag wel enkele mensen kijken; "wat doet die chick bij die 7 gasten". Wat enerzijds van pas kwam als bodyguards, was anderzijds ook wel een kleine bedreiging. En dat allemaal omdat mensen vinden dat vrouwen niet weg lijken te mogen gaan met mannen (klasgenoten nota bene). Niemand zal zoiets luidop zeggen, want we leven uiteindelijk in de 21e eeuw én in de Westerse wereld, maar er zal toch ook maar weinig volk rondlopen die daar niet dubbelzinnig over gaat denken.


Alleszinds: ik heb me nog geamuseerd. Het bier vloeide rijkelijk in " 't Vervolg" en in Park Avenue (jaja, idd... ) stonden we allen als een vrolijke bende te dansen op, onder, boven en tussen elkaar (waarom gebruik ik nu een uitdrukking die nogal tegenstrijdig is met de moraal van m'n blog?). De foto's zijn dan ook niet mis. 
Mijn testosteron-aura verhoorde me zelfs over mijn "type". Mjah, wat is mijn type eigenlijk? In "Het Vervolg" kon ik wel enkele knapperds aanduiden, ik geraakte zelfs aan de praat met 2 bomen van kerels die ik eerder op de avond had zien praten met zo een van die knapperds. Toen deze 2 kerels maar wat onnozel begonnen te doen, vroeg ik hen op de man af waar die 3e kerel naartoe was, want dat was wel een "schoon ventje" (hello rediscovered guts!). Hij was al naar huis. Gadver. Dat was nu al de 2e keer sinds ik vrijgezel ben dat ik te laat in actie schoot, of te laat mijn sprong waagde tot naast een interessant dier op de dansvloer Cool.


Soit, ik blijf erbij, het blijft eerder bij kijken en is lachen voorlopig, meer wil ik nog niet dat ervan komt. Misschien wel eens een babbeltje, maar het grappige is dat je idee over iemand vaak zo verknoeit kan worden vanaf de moment dat ie z'n mond open doet.


Het was uiteindelijk half vier toen B. problemen kreeg met een Chinees en we wijselijk zijn afgedruipt. Ik ging naar huis, beetje waggelend weliswaar, en kroop in m'n bedje. Na nog ongeveer een kwartier van dat verschrikkelijk uitgaansgetuut in m'n oren te hebben moeten aanhoren, zal ik ongeveer wel vertrokken zijn naar dromenland.... terug naar de dansvloer Onschuldig


x


IMAG4331bis

(Mijn broek was niet gestreken)

17:56 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Jaja, eerste reactie (om te beginnen een bescheiden weliswaar) op deze formidastische blog ;)

"Dat was nu al de 2e keer sinds ik vrijgezel ben dat ik te laat in actie sprong, of te laat mijn sprong waagde tot naast een interessant dier op de dansvloer ."

Derde keer, goeie keer; volgende keer zal je wel minder snel twijfelen I guess :D

Tot hoors en lieve zoenies!

(oohja, wat is je 'type' nu eigenlijk? )

Gepost door: ice001 | 03-04-08

OP aanvraag van Ice 001 Het type van miss j = groot, bierbuik, gladgeschoren bij voorkeur en nog iet waar ik niet op kan komen :( in ieder geval mr s van het 'testosteron-aura' paste het beste bij de beschrijving :D

Gepost door: Mr. M | 03-04-08

Mr. M., voor zover deze oppervlakkige beschrijving van 'mijn type' geschreven is, zit je aardig in de buurt :D
Laten we 'bierbuik' anders vervangen door 'buikske mag' - en gladgeschoren .. hangt ervan af, bij sommigen wel, bij sommigen niet, ik hou eerder bij voorkeur van een kort zacht baardje (anders zou Mr S. niet meer het beste bij de beschrijving passen he :p )

------------------

@ Ice001: mss schrijf ik binnenkort wel eens een blog over over Mijn Type. Als ik tegen dan nog geen derde keer goede keer ben tegengekomen ;)
x

Gepost door: Forseti | 03-04-08

De commentaren zijn gesloten.