30-03-08

Boomerang.

Ohjee. Het is vroeg, of laat. Of hoe laat is het eigenlijk. Ik heb weer een shift gemist. Ben nogal vrij geradbraakt: pas tegen 06:20 thuis afgezet en het bed in gekropen, en om 10:00 terug klaarwakker door de oh zo degoutant lieftallige vogeltjes.
Reflex was op zich nog een fijn feestje: veel happy shiny people en de muziek zat wel goed. Vooral veel sociaal volk, en da's best nog amusant en interessant: om te praten en om te dansen. Tussen dat happy shiny people zat ook wel eens een beschonken lefgozer bij die wat teveel in the picture wou staan, maar goed, dat hoort er misschien gewoon bij.
't Gezelschap was ook aangenaam, uiteraard. We waren met minder dan eerst gedacht, maar hebben er uiteindelijk nog een fijn feestje van gemaakt.


Plannen voor vandaag: relaxen, gewoon puur relaxen. Komende week zal ook weer druk zijn, dus een beetje zorg voor mezelf kan geen kwaad vandaag.


Verder: heb hier wel even excuses aan te bieden aan Miss E. voor de oppervlakkige en impulsieve 'beoordeling' die gemaakt werd door pissed-off-gevoelens die de bovenhand namen. Als ik al zo zou denken, mocht ik het ook niet op internet gooien. "Samenloop van omstandigheden" is een cliché excuus, maar het komt er wel op neer.


'k Ga mezelf eens wat verwennen, lekker badje en totale opknapbeurt is misschien wel oké na zo'n nachtje...

x

16:08 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Daarnet ook een flinke tijd liggen weken in een warm bad. Met de radio op brudio stussel waar het de top-90 van de jaren '90 was. Wat heb ik liggen meekwelen en ritmisch bewegen in bad haha :D Vooral bij Thunderstruck van AC/DC vloog het badschuim de kamer rond :D

geniet van je luie dag,
groet en kus,
Tom

Gepost door: Tom | 30-03-08

De commentaren zijn gesloten.