26-03-08

Good old peepz.

Net even terug van een gezellige avond met een oude vriend. Nuja, 'oud', zeker niet in de letterlijke betekenis, maar 'oud' in de zin van long time no see. Daar waar je ergens verwacht dat het dan wel eens in het begin een ongemakkelijk weerzien kan zijn, vond ik het eerder van in het begin al aangenaam.


Hij had eveneens zin in een loungebar, dus belandden we in de Velvet Lounge hier om de hoek. Een Mojito en een vol-air-entréé-makende Véronique De Cock later gingen we nog een tapas eten, waarvan we jammer genoeg nog veel van moesten laten staan...


Het fijne was van deze avond dat dit iemand was waar ik ook weer goed mee kon babbelen over alles; 't leven, de liefde, and so on. Ik had niet het gevoel dat ie begrijpend 'probeerde' te zijn, maar dat hij dat gewoon zo was, en dat is al het begin van een goed gesprek!
Wat me ook opviel: het was een jongen zonder bijbedoelingen en dat deed ook deugd. Wow, dat kan hier even bitchy overkomen Verbaasd, ik hoop dat de vrouwen onder ons me dan toch minstens begrijpen Kus.


Soit, fijne nacht iedereen ...
x

00:09 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

allé, tof dat mannen zoals ik dan toch nog door sommige meisjes geapprecieerd worden ;)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 26-03-08

De commentaren zijn gesloten.