24-03-08

Sex & the city journal.

M'n vriendin waar ik gisteravond op pad mee ben geweest (en vandaag uiteindelijk ook nog) is één die (ook in combinatie met mij) nogal straffe dingen meemaakt.


Vermits het de jaarlijkse periode is van de Gedumpte Achterblijvers en zij en ik perfect in datzelfde plaatje passen, hadden we gisteren een echt Sex & the City-gevoel. Maar dit even ter inleiding, voor we dat gevoel hadden zijn we eerst naar de toneelvoorstelling gaan zien.


Ik wist de Roma wel zijn, maar ik wist niet exact aan welke halte we moesten afstappen. Goed, we zaten al in tijdnood door bus die maar niet wou komen en begonnen bijna te hyperventileren omdat er op de achterkant van het ticket staat: "Voorstellingen beginnen stipt. Na aanvang wordt geen toegang meer verleend tot de zaal." Nja, stressen dus :)
Na 3x aan de chauffeur gevraagd te hebben "Is het echt over zoveel haltes pas dat we eraf moeten?" liepen we als kip zonder kop in de sneeuw naar de ingang van de Roma. Het was letterlijk 1 minuut voor aanvang toen we er buiten adem en doorweekt aankwamen. Mensen keken ons raar aan, sympathieke mooie man stelde ons gerust.
Typisch iets wat ik met haar en haar alleen meemaak (met haar, in combinatie met mezelf natuurlijk).


Toneel zelf was bangelijk. Het ging over alles en niets, over t leven en over wat t leven niet meer is, over de gedachten van een kleine jongen en volwassen man. Hij (Johan Petit) bracht dit op zo'n luchtige, ontzettend grappige manier, we hebben nogal wat afgelachen. "Jaja, de wereld is klein..... maar ik zou ze toch niet willen stofzuigen!"


Goed, na het toneel (dat lang duurde, poepke pijn maar het was het waard!) hadden we Zo'n Honger. We besloten de Quick op de Keyserlei binnen te gaan. We bestelden beiden een simpele friet met burger maar de jongeman vertelde ons dat we alles mochten hebben wat we wouden: ze gingen namelijk toch sluiten (het was +/- 23h) en dan zou al de rest worden weggegooid. DAT MOEST IE ONS GEEN 2 KEER ZEGGEN!! Kregen beiden nog hamburgers en nog extra drinken en al! Feest!


Maar goed, hier brak ons Sex & The City-moment aan: beiden zaten we als 2 gedumpte vrouwen ons vol te schranzen met vettigheid aan het raam in de Quick waar melige muziek opstond en het buiten sneeuwde en alle koppeltjes die passeerden elkaar lekker knus vasthadden om elkaar warm te houden.
Hadden ze op ons camera's gericht, men zou gedacht hebben dat we 2 nieuwe typische personages waren.
We moesten eigenlijk beiden wel even slikken toen we dat doorhadden.


Uiteindelijk ons nog geamuseerd in de Quick. De werknemers kwamen de stoelen op de banken zetten terwijl wij aan het grote raam aan het dansen waren en vooral: zeer appetijtelijk onze frieten en hamburgers opaten in de richting van de mensen die graag nog de Quick binnenwouden maar geweigerd werden door de schuifdeur (da's altijd zo'n grappig zicht!).


Soit, ze hadden van onze avond gisteravond best een coole Sex & The City aflevering kunnen maken Cool

x

18:44 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Wahahaha jaaaaaaaaaa het was echt een ba-nge-lij-ke avond, vriendin !! Ook vandaag was het (ondanks we nogal heel laat zijn opgestaan, hehe) een leuke dag!! Appeltaartje met ijs was ook weer zó lekker, maar wel zó zwaar !! haha

Sex & The City vriendin, you're the best !! enneuh.. we laten ons niet doen he, 'het kan erger' !!

Tot gauw enneuh.. I LOVE YOU 'Sarah Jessica Parker' (godzijdank ben jij echt wel een pák knapper!!) whahahahaha

love uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gepost door: Sex & The City | 24-03-08

lol :D

precies een leuke avond gehad. Meer moet dat niet zijn natuurlijk. En inderdaad, binnenkomen op de juiste moment in een Quick kan inderdaad lonen. Dat heb ik al vaak mogen horen toch, ik heb nooit dat geluk. Nuja, het is uitzonderlijk (lees 1 keer in de drie jaar) dat ik in een Quick of McDonalds kom. Misschien heeft dat er ook iets mee te maken. Ik denk trouwens dat ik ooit eens in dezelfde Quick ben beland met mijn broer. (Ik zeg wel, ik denk dat het die Quick was, want Antwerpen ken ik echt niet goed.) Hij heeft namelijk gestudeerd in Antwerpen, en in die tijd won ik nogal vaak eens een ticket voor één of ander optreden of toneel in Antwerpen. Dus altijd handig.

Oja, ik weet nog altijd niet waar die Forseti voor staat. Ik wou gewoon weten of ik de naam in het linkje op mijn space naar hier moest laten staan op Forseti, of als ik dat moet veranderen naar Carte Blanche. Het is jouw linkje, dus jij beslist :)

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 24-03-08

Zex... In het kader van Zex & Ze Zity: 'if he seems too good to be true, he probably is' (Samantha Jones - Seizoen 3).

Greetz & thumps up, you'll get there :-)

Elfi Belfi
Zex Guruh, @ The City in June :-D

Gepost door: Fiedelie Elfi | 25-03-08

Blij dat je nog wat laat horen...
Ik was je eerlk gezegd al een tijde kwijt x]

LEVE SEX AND THE CITY : The Quick Show !

Gepost door: Miss S | 25-03-08

@ Sex & the City partner: noem me dan maar Kim Cattrall, da's een hete griet :-D

x

Gepost door: Carte Blanche | 25-03-08

ik mis blijkbaar echt wel de beste serie ooit...

groet,
een sex and the city-noob! hell yeah!

Gepost door: Tom | 25-03-08

De commentaren zijn gesloten.