23-03-08

Toneel #1.

Vanavond ga ik trouwens naar een toneelvoorstelling zien. Ik ging hier normaal naartoe met mn ex, net zoals twee andere voorstellingen. Hij gaf toen hij het uitmaakte zijn ticketten aan mij (Jaja, voor mij was de breuk totaal onverwacht, maar hij had het bijzonder goed gepland). Eerst dacht ik: fuck it, ik verkoop die ticketten gewoon. Maar uiteindelijk blijk ik 'het wel aan te kunnen' om te gaan. Ik neem gewoon m'n beste vriendin mee en we maken er achteraf ook nog een gezellige avond van.
Voor de toneelliefhebbers: we gaan kijken naar "Klein Jowanneke gaat dood" in de Roma hier in Antwerpen. Moet goed zijn, acteur = Johan Petit en ik heb er al een fijn stuk van gezien.


Toneel is voor mij me even in een andere wereld wanen, als het stuk goed is. Kijk er dan ook naar uit, en met mn beste vriendin kan het alleen maar gezellig worden Smile

16:30 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

wow... zoveel geschrijf :)

ja, euhm, wat kan ik zeggen? dat je vrij goed bezig bent zeker? :) Doe gewoon je ding zou ik zeggen, zonder al te veel zorgen :)

Veel heb ik niet echt te zeggen vandaag. Kben moe. Tis wel mijn verjaardag, maar anders is het niet zo speciaal. Berichtjes gekregen van mensen waar ik het niet meteen van verwachtte, dus das wel leuk. Ook een paar mensen nog niet gehoord... nuja :) Echt veel zorgen maak ik er mij niet in hoor.

veel plezier bij het toneel! Das iets waar ik vrij weinig naartoe ga, maar er wel altijd van geniet als ik er beland. Dus, als je ooit nog eens een ticket overhebt en je vriendin kan niet mee... dan wil ik mij gerust opofferen :D

groet,
Tom

Gepost door: Tom | 23-03-08

Hallo, Welkom en veel succes in blogland. EEN ZALIGE (late vijg na) PASEN!

Gepost door: gidsjoris | 24-03-08

hey Jelke En met welke beste vriendin gaat je die kijken. En ik ben blij dat je toch gaat. Zeg altijd je moet u eigen niet straffen hé. Alé amusseer u maar die avond :) of vanavond haha :)

Gepost door: Kelly | 24-03-08

@ Tom: U say it! :)

Zoals ik reeds vermeldde kreeg ik van mijn ex àl zijn (3-1=2 ondertussen) ticketten terug.

Als je van de vervormde Shakespeare of Adriaan van den Hoof houdt is er nog een plekje vrij.

sala en de groentjes x

Gepost door: Carte Blanche | 24-03-08

ik hou van alles Forseti :D (op toneelgebied dan :p)

Gepost door: Tom | 24-03-08

De commentaren zijn gesloten.