23-03-08

Oefenen.

Ben gisterenavond met enkele vrienden in De Vuile Was beland, een hip danscafé waar ze overheerlijke cocktails serveren. Op de menu staan er misschien wel zo'n 60-tal verschillende en toen ik nog steeds niet gekozen had raadde de barman me na een klein voorkeurverhoor Amaretto Souer aan. Overheerlijk! Ondanks de verschillende keuzes was mijn tweede cocktail eveneens een ... Amaretto Souer. Voor de liefhebbers van Amaretto die wel eens wat anders willen dan steeds dezelfde zoete smaak een echte aanrader.


Maar goed, ik ga het hier niet over alcohol hebben. Eerder over het buitengaan zelf. Gisteren was ik weer voor het eerst echt ongegeneerd aan het zien (staren?) naar de mooie dingen in het leven. Vroeger, wanneer ik een vriend had, kon ik ook wel eens kijken, maar werd dat al gauw gestopt door de schaamte, vermits ik mijn eigen God had.
Maar ik wist niet dat ik zoveel lef had, zoveel durf om te blijven zwijmelen bij een mooie voorbijganger. Niet dat ik hopeloos ben, integendeel, maar het is wel een leuk spelletje, heb dat eigenlijk amper gedaan in mn leven.
Ik was gisteravond bijvoorbeeld in een bank aan het wachten en er kwam een ontzettend knappe gast geld afhalen. Hij zat (toevallig) in mijn gezichtsveld en ik bleef maar kijken. Hij werd er wat ongemakkelijk van, maar toen hij doorging gaf hij me een mooie glimlach. Heerlijk vond ik dat :)


Niet dat ik op zoek ben achter een nieuwe relatie of een one-night-stand of dergelijke, maar ik was even vergeten welke leuke spelletjes je kan spelen als vrijgezel.
Zo dus ook gisteravond in De Vuile Was. Een groep (7-8) mannen (gemiddeld midden twintig) kwamen (ook weer toevallig) in mijn gezichtsveld staan. Ik zat neer bij m'n vrienden en m'n Amaretto Souer, de mannen stonden recht. Laat ik even duidelijk zijn: ik ga niet de hoerige toer op: vanaf dat een man in zou gaan op mijn avances (lees: oogcontact, glimlach, niets meer) zou ik waarschijnlijk direct afknappen omdat ik geen zin heb in een man in mijn leven op eender welke manier. Dit komt best bitchy over nu ik dat zo lees Lachend maar goed. Waar was ik gebleven. Ohja, ik zat neer, de mannen stonden recht. Deze keer die avond was het omgekeerd: 2 van de mannen leken wel ongegeneerd te zien naar mij en ik genoot er wel van. Moest het niet zo donker geweest zijn, ze hadden me vast zien blozen. Wij gingen korte tijd daarna reeds door, wat ik totaal niet erg vond eigenlijk: die enkele minuten deden mijn vrouwelijk ego heel goed!

16:13 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Groot gelijk girl! Geniet er ma van, en tis niet bitchy van je om dat te doen, het is je volkomen recht ;)
have fun en enjoy!
x

Gepost door: Shazzylady | 25-03-08

De commentaren zijn gesloten.